6 Mart 2013 Çarşamba

Şişli Sosyete Pazarı ve Sapphire İstanbul

 Toraman Turizimin günübirlik gezilerinden birine katıldık annem ve ciciannemle :) Martılarla beraber İstanbul'un yolunu tuttuk. 
 Ne zamandır da gitmek istediğim iki yere de gittik.İlk istikamet Erkan Petekkaya'nın açmış olduğu 5 katlı Şişli Sosyete Pazarıydı. Büyük umutlarla gittiğim bu yerden hüsranla döndüm ne yazıkki. Bu kadar reklamı yapıldığından sanırım çok şey bekliyordum ama olmadı 5 katı yarım saat içinde gezdik ve hiç bir şey bulamadık. Bizim Yalova Sosyete Pazarın da inanın daha güzel şeyler var.





 Daha iki saatimiz vardı oradan ayrılmak için bizde hemen çok yakınında olan Cevahir Alışveriş Merkezine gittik. İş te bu dedim alışveriş...Çok güzel şeyler bulduk özellikle beyler için..

 İncinin vitrinine bayıldım rengarenk ayakkabılarla doluydu.
Ortaköyde kumpir ve waffel molası ikiside süperdi. 
 Ve Sappıre deyiz. Biletlerimiz aldık. Yukarı çıkmak ve similasyon Helikopterle İstanbul turunun fiyatı 23 tl. Fakat bu ay balık burçlarına indirimleri varmış. Bendenizde bir balık olarak 19 tl ye bilet aldım.  Bu arada similasyon harika gittiğinizde mutlaka girmelisiniz. Güzel süprizler sizi karşılayacak.Yerebatan sarnıcındaki balıkların  ayaklarınızı  gıdıklaması bunlardan sadece bir tanesi :)))
 Ve zirvedeyiz


 Manzara muhteşem 


5 Mart 2013 Salı

Oğluşun Odasına Yenilik Lazım :) Funtosee Çiflik

Oğluşumun odasını daha doğmadan Canan halası hediye almıştı. Sade bir oda tercih etmiştik o zaman oyuncaklarla stickerlerla renklendiririz diye.  Nihayet o gün geldi ve dün akşam oğluşuma rengarenk bir oda yaptık. Ayaz hayvanları o kadar çok seviyor ki çizgi film kahramanlarının yerine .funtosee çiflik hayvanlarını seçtik. Türkiye de hiç bir sitede bulamadım. Abu Dhabi de ki kuzenimin eşi Lemis sağ olsun Dubai de buldu gönderdi. Çok teşekkür ediyorum bebişim sana Bizde kocacımla dün gece yaptık. 

Bu odanın önceki hali
Yapım aşamaları :)
Biz yapıştırırken Ayaz odayı ve koridoru bu hale soktu :(
Odanın bitmiş hali çok şirin oldu 
Detaylar

4 Mart 2013 Pazartesi

Tütü Yaptımm

Tütü yapmayı çok istiyordum ama etrafımda heo erkek çocuklar bebekler olduğundan içimde kalmıştı. Geçtiğimiz hafta sonunda arkadaşım Seray'ın kızının diş buğdayı vardı. Süslemelerini ve pastasını tabiki de biz  hayalsizdengerisibizden yaptık. Hediyesini de kendim yapmak istedim ve kız olunca da hiç düşünmeden tütü yaptım. Birde takım olsun diye keçelerden harfler kesip badisini de süsledim harika oldu...